08 april 2019

Nieuwe Website

Hoe snel kan het gaan? Van een nieuw logo, naar een compleet nieuwe huisstijl met bijbehorende website. Inanta was toe aan vernieuwing, dat is duidelijk. De oude website voldeed niet meer. Technisch gezien nog wel, maar qua look & feel mocht het wel wat meer van nu zijn en vooral een stuk persoonlijker.

Nieuwe huisstijl

Het sierlijke, smalle lettertype en de slogan Laat informatietechnologie werken waren voor mij twee storende factoren. Het nieuwe logo kreeg een stevig lettertype van nu en de nieuwe slogan haakt precies aan op mijn diensten Uw software specialist. Vanuit daar hebben we de complete huisstijl uitgerold en deze doorgevoerd op de website. Zo zie je het Inanta-oranje terugkomen in het menu, de fotoheader, de footer en in diverse call to actions. En de nieuwe huisstijl hangt ook al vol trots in het stadion van Go Ahead Eagles in Deventer!

Persoonlijke touch

Misschien was het je al opgevallen in de slogan, maar de vernieuwde website heeft ook een persoonlijke touch gekregen. Klanten hebben graag direct één-op-één contact. Ze willen weten met wie ze spreken, zeker in het geval van een ZZP’er. De website is daarom – zowel in tekst als in beeld – een stuk persoonlijker geworden. Wel wennen hoor, je eigen foto overal terugzien!

Jeroen Heijink

Contact

Neem contact met mij op

De voordelen van contact met een ZZP’er? Geen ellenlang keuzemenu voordat je mij aan de telefoon krijgt, mailtjes komen direct in mijn inbox binnen én de koffie wordt altijd door mij persoonlijk geserveerd. Dus: ben je benieuwd wat ik met Inanta voor jou kan betekenen? Ik hoor graag van je!

  • Landdrostlaan 51
  • The Mixer
  • 7327 GM, Apeldoorn
085 - 303 3690 info@inanta.nl

Zin in koffie, stuur mij een bericht