Over Inanta

Maak kennis met Inanta

Mijn naam is Jeroen Heijink. Geboren in Indonesië, getogen in Nederland. De naam Inanta is een verwijzing naar mijn roots waar ik trots op ben. Inanta is de naam die ik heb meegenomen uit Indonesië naar Nederland.

Als Exact consultant is het mijn drijfveer om organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Met een ondernemende, betrokken en gedragsflexibele instelling wil ik naast het halen van de doelstelling met de klant graag een langdurige relatie opbouwen waar wederzijds vertrouwen voorop staat.

Energie haal ik uit het feit dat ik bij verschillende organisaties in verschillende branches terecht kom en een kijkje in de keuken mag nemen. Hierdoor blijf ik creatief, scherp en gemotiveerd.

Benieuwd wat ik als Exact consultant voor jou kan betekenen of wil je meer weten over Inanta? De koffie staat klaar!

Neem direct contact met mij op

Contact Jeroen Heijink
Inanta - Uw Exact Software specialist
Nieuws

Laatste nieuwsberichten

Contact

Neem contact met mij op

De voordelen van contact met een ZZP’er? Geen ellenlang keuzemenu voordat je mij aan de telefoon krijgt, mailtjes komen direct in mijn inbox binnen én de koffie wordt altijd door mij persoonlijk geserveerd. Dus: ben je benieuwd wat ik met Inanta voor jou kan betekenen? Ik hoor graag van je!

  • Landdrostlaan 51
  • The Mixer
  • 7327 GM, Apeldoorn
085 - 303 3690 info@inanta.nl

Zin in koffie, stuur mij een bericht