Performance Management Cycle

Robeco HR-Services

Robeco is een internationale vermogensbeheerder met een breed aanbod aan actieve beleggingen, van aandelen tot obligaties. Al sinds de oprichting, in Rotterdam in 1929, vormt onderzoek de basis voor alles wat er gedaan wordt. Daarbij wordt de pioniersgeest gecombineerd met een bedachtzame aanpak. Robeco gelooft sterk in duurzaam beleggen, kwantitatieve technieken en constante innovatie.

Wat was de uitdaging?

De afdeling HR-services maakt gebruik van het systeem Exact Synergy Enterprise. Een systeem dat de organisatie erg heeft geholpen. Vanwege veranderingen binnen Robeco werd gezocht naar een partner die kon helpen met versnelde optimalisatie en vervolgimplementatie van HR-processen binnen Exact.

Het resultaat

De wens van Robeco was een bureau dat in staat was om out of the box te denken, dus dat deed ik! Dankzij die helicopterview is Robeco nu in staat om uit de processen te stappen en te kijken naar nieuwe mogelijkheden binnen het pakket.

Neem direct contact met mij op

Contact Jeroen Heijink
Contact

Neem contact met mij op

De voordelen van contact met een ZZP’er? Geen ellenlang keuzemenu voordat je mij aan de telefoon krijgt, mailtjes komen direct in mijn inbox binnen én de koffie wordt altijd door mij persoonlijk geserveerd. Dus: ben je benieuwd wat ik met Inanta voor jou kan betekenen? Ik hoor graag van je!

  • Landdrostlaan 51
  • The Mixer
  • 7327 GM, Apeldoorn
085 - 303 3690 info@inanta.nl

Zin in koffie, stuur mij een bericht