Compleet CRM systeem

Humphrey’s HR

Humphrey’s Restaurants is een restaurantketen van 16 restaurants waar je gebruik kunt maken seizoensgebonden menu’s. Al meer dan 28 jaar Bourgondisch genieten. Er zijn vestigingen in: Amersfoort, Amsterdam (2x), Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam (2x), Uden, Utrecht en Zwolle.

Wat was de uitdaging?

Het personeelsregistratiesysteem dat Humphrey’s hanteerde voldeed niet meer aan de behoefte,  daarom vroegen ze mij om mee te denken binnen een verdergaande professionalseringsslag. Focus hierbij lag op de primaire bedrijfs-, HR processen.

Het resultaat

Een op maat ingericht personeelsinformatie-systeem, waarbij effectief aansluiting gevonden kon worden bij de gebruiker en bestaande werkwijzen. Als gevolg zijn stappen gezet in het digitaliseren van de personeelsdossiers, de interne en externe procesbewaking en het optimaliseren van de in-, door- en uitstroomprocessen.

Neem direct contact met mij op

Contact Jeroen Heijink
Contact

Neem contact met mij op

De voordelen van contact met een ZZP’er? Geen ellenlang keuzemenu voordat je mij aan de telefoon krijgt, mailtjes komen direct in mijn inbox binnen én de koffie wordt altijd door mij persoonlijk geserveerd. Dus: ben je benieuwd wat ik met Inanta voor jou kan betekenen? Ik hoor graag van je!

  • Landdrostlaan 51
  • The Mixer
  • 7327 GM, Apeldoorn
085 - 303 3690 info@inanta.nl

Zin in koffie, stuur mij een bericht