koppeling met Mailplus

Quarto Mailplus

Quarto ontwikkelt en implementeert betaaloplossingen. Inmiddels bedienen zij al bijna 30 jaar verschillende branches, in zowel Nederland als België. De marktsegmenten waar zij actief in opereren zijn catering, zorg, onderwijs en musea. Met een landelijk dekkend servicenetwerk zijn ze een topspeler in deze markt.

Wat was de uitdaging?

Quatro zocht voor hun Event Manager een signaleringsmodule, zodat bij een eventuele openstaande post automatisch een e-mail naar de klant zou worden gestuurd. Tevens zochten zij voor Exact Synergy een koppeling met de e- mailcampagne tool Mailplus.

Het resultaat

Zodra nu een servicedesk-vraag in Exact Synergy is behandeld en afgerond, gaat er een signaal naar Mailplus. Vanuit Mailplus wordt vervolgens een enquêteformulier naar de klant met de servicedesk-vraag gestuurd.

Neem direct contact met mij op

Contact Jeroen Heijink
Contact

Neem contact met mij op

De voordelen van contact met een ZZP’er? Geen ellenlang keuzemenu voordat je mij aan de telefoon krijgt, mailtjes komen direct in mijn inbox binnen én de koffie wordt altijd door mij persoonlijk geserveerd. Dus: ben je benieuwd wat ik met Inanta voor jou kan betekenen? Ik hoor graag van je!

  • Landdrostlaan 51
  • The Mixer
  • 7327 GM, Apeldoorn
085 - 303 3690 info@inanta.nl

Zin in koffie, stuur mij een bericht