Compleet CRM systeem

GD RAPPORTAGES

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is waar de Gezondheidsdienst voor Dieren al bijna 100 jaar voor staat. Met zo’n 400 medewerkers werken zij -samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven – dagelijks op een innovatieve manier aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren.

Wat was de uitdaging?

De GD levert voornamelijk kennis aan veehouders en dierenartsenpraktijken. De uitwisseling van gegevens en het leveren van rapportages behoren daarom tot de belangrijke kerntaken. Om dit proces te automatiseren was de GD op zoek naar een
accurate partner met kennis van zaken.

Het resultaat

Vanuit Inanta ontwikkelde ik binnen afzienbare tijd een geautomatiseerd rapportagesysteem, waarmee interactief en realtime gegevens konden worden uitgewisseld met veehouders en dierenartsenpraktijken.

Neem direct contact met mij op

Contact Jeroen Heijink
Contact

Neem contact met mij op

De voordelen van contact met een ZZP’er? Geen ellenlang keuzemenu voordat je mij aan de telefoon krijgt, mailtjes komen direct in mijn inbox binnen én de koffie wordt altijd door mij persoonlijk geserveerd. Dus: ben je benieuwd wat ik met Inanta voor jou kan betekenen? Ik hoor graag van je!

  • Landdrostlaan 51
  • The Mixer
  • 7327 GM, Apeldoorn
085 - 303 3690 info@inanta.nl

Zin in koffie, stuur mij een bericht