Verzuimregistratie

Emons Group B.V. HR

Emons Group is een solide, particuliere groep van bedrijven die al ruim 70 jaar bestaat. Emons Group is een nichespeler in de Europese vervoersmarkt en richt zich op innovatieve en duurzame vervoers-oplossingen, met als doel de totale logistieke kosten te verlagen.

Wat was de uitdaging?

Reeds in het bezit van Exact Synergy Enterprise, wilde Emons Group haar HR-processen hierin implementeren en dan met name de verlofregistratie. Na een aantal sessies, waarin onder andere gekeken werd naar de huidige – én naar de gewenste situatie, werd het doel vastgesteld: HR-processen transparant en efficiënter maken voor de organisatie.

Het resultaat

De volledige gewenste verzuimregistratie is nu inzichtelijk voor de afdeling HR én de medewerkers in Exact Synergy Enterprise. Het aanvragen van verlof loopt nu volledig via een workflow en een koppeling richting de salarisadministratie is gerealiseerd. Door middel van rapportages kunnen managers bijvoorbeeld het actuele saldo van hum medewerkers inzien.

Neem direct contact met mij op

Contact Jeroen Heijink
Contact

Neem contact met mij op

De voordelen van contact met een ZZP’er? Geen ellenlang keuzemenu voordat je mij aan de telefoon krijgt, mailtjes komen direct in mijn inbox binnen én de koffie wordt altijd door mij persoonlijk geserveerd. Dus: ben je benieuwd wat ik met Inanta voor jou kan betekenen? Ik hoor graag van je!

  • Landdrostlaan 51
  • The Mixer
  • 7327 GM, Apeldoorn
085 - 303 3690 info@inanta.nl

Zin in koffie, stuur mij een bericht